Friday, May 20

What day is it? and in what month? this clock never seemed so alive.

Apabila taraf kualiti hidup kini berada di bawah paras beku 
mengalahkan suhu gunung Everest, maka i haruslah mencari penyelesaiaannya. 
Serious kualiti hidup i memang dah negatif sesangat ni ditambah pula dengan homesick. 
Buku berterbangan dalam bilik ibarat burung2 bebas berkeliaran. Pen serta pensil pula ibarat unggas bergaduh dengan kawan. Nescafe dan cawan pula ibarat kera berkicauan. 
I nak bagitau bila dah sampai  ke tahap macam ni selalunya i akan layan lagu ni. 
I harus hiburkan hati tatkala jadual tidur i hampir meniru jadual tidur zombie. 
Eh zombie boleh tidur ke?  
Kalau you all berjaya untuk tahan senyum atau gelak bila dengar lagu ni, i janji i akan hadiahkan kucing jiran i kat you all.


Maka tuan2 dan puan2, sila lah dengar lagu ni tiap kali rasa kiciwa.  Sememangnya ia lebih mujarab dari jumpa doktor.  I ingat nak mainkan lagu ni kat hospital seluruh malaysia la. You all tolong ingatkan i untuk buat surat cadangan kepada Menteri Kesihatan bila i dah pulang ke tanah air nanti ok? Oh by the way, lagu ni pulak untuk wad kanak-kanak. Sila click caption gambar ye, tak tau la kenapa tak boleh letak video pulak.
Yang kat depan tu doktor, budak ni degil tak nak makan ubat dia ajak bertaruh sumo dulu.
Kalau doktor tu kalah baru dia nak makan. Muka confident boleh menang
.
p/s: this is not a proper update pun..exam countdown, 2 more days..T__T oh rakyat Malaysia tolongla doakan kejayaan kami bersama-sama.
Studying. 
Notice how they conveniently put "DYING" at the end of this word.

12 comments:

berrycute Lolly said...

saye pertama baca??? haha

Sufisky Lass said...

lagu tu sungguh menyayat hati ! hahaha xD

.Gory. said...

I dah cakap. Exam ni da ma cai je. Damacai damacai!

Shin Chan binti Doraemon said...

damacai tu ape?

Shin Chan binti Doraemon said...

hey nombor ekor ye!! haha!

MiLd™ said...

:D

Anonymous said...

tahu takut aku merajuk.haha

.Gory. said...

Haaa....tahu pun. Baru nak tanya dekat Dublin ada Google tak. Kahkahkah. Banyak main nasib je.

Anonymous said...

good luck:>

efah said...

bahahahahahahahahah
*upsss ! kena tahan gelak ek ?? hihi
Oooo emmm jiiii
where did u get dat serangga pilihan's video ???
lagu ni kte da penah ,
around 2009 xsilap ...
bile kengkwn get angry , kiterong yng lain ,
SERANGGA ... PILIHAN
nyanyi ramai2 .
then dye ta jadi marah !
so, boley sakat dye salu .. hahahaha

.Gory. said...

Offer extended! Back by popular demand!

Makwe Ireland seorang dua, dan Ferari kini menjadi milik anda!

Tiara Fazlin said...

MiLd™: =D

anon: siapakah kamu yg mrajuk ni?

anon 12:48: mekasih!!

efah: hahaha aritu terjumpa kat fb kwn,bersembur gelak, gile annoying lagu tu blh tak, tension gile dgr..mmg patut pun ur fren gelak wlaupun tgh marah! hihi

Gory: hihi ni mesti ferrari yg dpt hadiah isi minyak kat shell, size kete control je,huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...