Wednesday, October 12

Wordless Wednesday




15 OCTOBER 2011


p/s: Liverpool...dengar cerita 'Liver' ni kalau translate dalam bahasa melayu maknanya 'Hati' maka dengan itu sila bersedia untuk 'makan hati' ye nanti, heee


19 comments:

Aujinz said...

oooo hatiii.. ingatkan limpa.. koh koh koh

kembatolo™ said...

gua anti MAN u. hahaha

fathin la!..sape lagi said...

daaaaaaaaaaaaan...yes! kak tiara update! hewhewhew

berrycute Lolly said...

tak minat bola.. tapi suke tiara update .. wah.. haha

msuhaimi2007 said...

gua fan man U... ya.. bersedia makan hati para2 fan anti-man u.. haha...

ked said...

kalau full translate jadi kolam hati..huhu

Tiara Fazlin said...

aujinz: haha entah tak pernah pulak dengar cite limpa

kembatolo: haha habis tu lu tak anti ape? :p

fathin, berrycutelolly: haha you all buat i gelak je..ini bukan update betul2 pun, tepek gambar je aih..ok jummat ni i update betul2 for both of u, alright? :)

msuhaimi: hello geng!

ked: haha biar mereka berendam kolam air mata!

.Gory. said...
This comment has been removed by the author.
IkiN NikisA said...

errr xminat bola .. hee

afiqazizan said...

saya penyokong liverpool..hehe..setakat m.united ni..liverpool bole kalahkan punya..haha..sebab liverpool main kat stadium anfield pulak tu sabtu ni.

.Gory. said...

Main dekat Stretford nanti moh Tiara kita. Kau cari tiket siap siap.

aku said...

suka suka je liver pool kalah, cuma diorang tak menang je, anyway aku bloggerz baru, baru nak try, semua blog aku dah masuk n komen including ko. harap korang boleh acceptable me as i am. eh betul k english ni

Hasnul Mubakir said...

Kenapa aku rasa pelik dan hairan la dgn tarikh yg ditulih kat atas tue? .... ('.')??

haasyaa said...

Hi kak tiara hi!! You comment blog i, i can die yknow!!!! Pengsan berjuta kali hahahaha btw i'm, Manchester United! LOL

Tiara Fazlin said...

ikin: haha bola jaring minat? :p

afiq: ok kita tgk! kita tgk!

gory: aku bila2 pun boleh pegi, nk tunggu kau je dari msia jauh.. :)

aku: hallo new blogger!

hasnul: oh mengapakah dgn tarikh tersebut?

hasyaa: haha nak pengsan buat ape i bukan hanis zalikha pun..lol

suk said...

seri weh seri.

Anonymous said...

waaa...fans man utd..spe la yg ajar ni...hohohoho...tmpah bju stu... >.<

Anonymous said...

YNWA

Asyraf kamarol bahrin said...

yeayy jejalan lagi
weee..tp pendek sgt update..haha
patutnye ni baru betul entri short update..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...